Kønsscanning

Udføres fra uge 14+0 (uge 14+0 kaldes også uge 15) Det er ikke muligt at se køn tidligere.

Ved denne scanning giver vi garanti for at se fosterets køn. Er der forhold tilstede der vanskeliggør, at vi med sikkerhed kan udtale os om barnets køn, tilbydes I en ny tid indenfor en uge – på vores regning naturligvis. Det kan være navlesnoren, som ligger imellem benene, fosterets lejring eller lidt umodenhed af selve kønnet, der vanskeliggør bestemmelsen af fosterets køn.

Vi ser og hører også fosterets hjerteaktivitet, samt udfører et vægtskøn, så vi kan vurdere om fosteret vokser og trives.

I får sort-hvid billeder med hjem og billederne kan, hvis I ønsker det, desuden lægges på et USB stik, som kan printes både i sort-hvid og farveformat, så I altid kan finde dem frem og dele dem med familie og venner. USB stik kan tilkøbes i forbindelse med scanningen til 75 kr.

Kønsscanning 30 min: Ved denne scanning har vi tid og mulighed for i højere grad, at dykke ned i enkelte detaljer omkring barnets anatomi og trivsel. Det giver desuden mulighed for en større variation og antal billeder I får med hjem.


Kønsscanning udføres fra 14+0 (uge 14+0 kaldes også uge 15)Bestil tid til scanning