Kontakt os

I møder os i klinikken


Certificerede jordemødre i alle specialer

VORES TEAM

Hos Esbjerg scanningsklinik er alle ansatte uddannede og certificerede i deres specialer. Det er jeres tryghed for at være i trygge og kompetente hænder.
Ejer – Jordemoder og Sonograf

Camilla Sloth


Jeg har studeret på Jordemoderskolen i København og er uddannet fra jordemoderskolen i Esbjerg. Jeg har siden 2013 været ansat på Sydvestjysk sygehus. For at supplere og styrke mine faglige kompetencer, laver jeg desuden ultralydsscanninger på et større sygehus i Norge. Derudover har jeg en kandidat i Folkesundhedsvidenskab, som jeg aktuelt drager stor erfaring af i mit arbejde med kvalitet og forbedringer på Sydvestjysk sygehus.

Jeg er certificeret i følgende:

Privat er jeg gift med Jesper, vi bor i Hjerting med vores tre børn. Romeo på 16 år, Ella på 9 år & Lily på 6 år.
Konsulent – Jordemoder og Sonograf

Nana Ejbye Ernst


Jordemoder og sonograf med dagligt virke i både sonografien og på fødegangen. Derudover har jeg erfaring fra jordemoderkonsultationen, varetaget fødselsforberedelse og meget andet som tilsammen har givet mig en helhedsforståelse af forløbet både under graviditet, fødsel og barsel. Med særlig interesse for ultralydsscanning håber jeg derfor, at jeg kan bidrage til at gøres din/Jeres vej gennem graviditeten en lille smule tryggere.
Konsulent – Jordemoder og Sonograf

Beinta Gaard


Jeg elsker at udvikle mig, både fagligt som personligt. Derfor holder jeg mig, som jordemoder og sonograf, opdateret på nyeste faglige viden, for at give gravide og deres familier en god oplevelse i klinikken, hvor tryghed og faglighed går hånd i hånd. Jeg vægter at vores kunder oplever, at flere års erfaring fra fødegangen, kombineret med uddannelse i ultralyd, giver mig en bred omfavnelse, samt forståelse af graviditet, fødsel og familiedannelse som helhed. Mit omdrejningspunkt ved jeres besøg, er derfor: En god oplevelse – for hele familien.
Konsulent – Jordemoder og Akupunktør

Lene Nielsen


Jeg er uddannet jordemoder fra skolen i Ålborg i 2008. Siden da har jeg arbejdet som jordemoder på Sydvestjysk sygehus. Jeg elsker mit arbejde med gravide kvinder, maver, fødsler, babyer, og kommende nye familier.
I 2010 tog jeg et akupunkturkursus målrettet gravide og fødende, som jeg efterfølgende brugte flittigt i konsultationen og på fødegangen. Da jeg så hvad akupunktur kunne gøre, specielt i forbindelse med nogen, hvor medicinsk behandling er begrænset, fik jeg blod på tanden. I 2014 gennemførte jeg den fulde akupunktur uddannelse på Nordlys i Silkeborg. Jeg har efterfølgende været ansat i nogle år, hos en gynækolog, hvor jeg behandlede primært kvinder med menstruationsgener og overgangsalder symptomer, samtidig med at jeg havde akupunkturklinikken for gravide på sygehuset. Siden da kom der et par skønne børn af mine egne, der begrænsede min tid ud over et fuldtidsjob. Samtidig blev akupunkturklinikken på fødegangen desværre sparret væk. Det er derfor med stor glæde, at jeg igen har tid og mulighed for at kunne tilbyde akupunktur her i klinikken. Jeg tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, men mit primære fokus er kvindeliv og de problematiker som er særskilt for dem, herunder graviditetsgener, menstruations- og overgangsaldergener.
Glæder mig til at kunne hjælpe dig!
PLANLÆGGER DU ET BESØG I KLINIKKEN

Vores kalender giver dig et nemt og hurtigt overblik over ledige tider, hvad enten det er Ultralyd eller Akupunktur. Vores åbningstider varierer for at tilgodese alle behov.