Fertilitet  • Akupunktur har I flere undersøgelser vist sig at kunne øge chancen for graviditet, uanset om man forsøger at blive spontant gravid eller er i fertilitetsbehandling. Indenfor kinesisk medicin tager man udgangspunkt i den enkeltes ubalancer og derfor er behandlingen målrettet dig eller din partner efter en indledende samtale, hvor der stilles en diagnose. Det er således underordnet om I kender årsagen til at graviditeten udebliver.
  • Akupunkturen kan bla:* Regulere uregelmæssig menstruation* Bedre kvalitet af æg og sædceller* Øge blodgennemstrømning i livmoderen før og efter befrugtningen* Regulere PCO og endometriose* Mindske bivirkninger ved hormonbehandling
    * Nedsætte risiko for spontan abort Ufrivillig barnløshed og ikke mindst fertilitetsbehandling er også en psykisk stressfaktor. Her kan akupunkturen også være yderst gavnlig og få kroppen i balance og give ro og bedre søvn, hvilket i sig selv bedrer chancen for graviditet.
    Ved 1. Samtale vil jeg udover at finde de ubalancer, der skal behandles også tale med jer om de faktorer, der kan påvirke fertiliteten i forhold til netop jeres kost og livsstil.

 Behandlingen kan målrettes kvinden, manden eller begge parter.