3D/4D scanning

Denne type scanning kan foretages i hele graviditeten, dog opnås det bedste resultat mellem graviditetsuge 25+0 til og med 31+0, hvor barnets alder og mængden af fostervand giver de mest optimale betingelser for billedkvaliteten.  Er der forhold til stede der vanskeliggøre udførslen af scanningen, tilbydes i en ny tid – på vores regning. De helt perfekte billeder afhænger dog også af forhold, som vi ikke altid kan ændre på og det må forventes, at billedernes kvalitet er forskellige gravide imellem.

Re-scanning vil kun blive tilbudt ved ankomst i de anbefalede graviditetsuger  25+0 – 31+0

Ved 3D scanninger anvender vi både HDlive og almindelig 3D. Dette giver de mest virkelighedstro billeder af jeres barn. I kan som oftest se tydelige billeder af ansigt, hænder og fødder.

4D scanninger foregår som en filmoptagelse, hvor I vil kunne se barnet bevæge sig rundt.

Yderligere ser og hører vi barnets hjerteaktivitet samt udfører et vægtskøn.

I får sort-hvid billeder med hjem og billederne kan, hvis I ønsker det, desuden lægges på et USB stik, som I kan printe både i sort-hvid og farve format, så I altid kan finde dem frem og dele dem med familie og venner. USB stik kan tilkøbes i forbindelse med scanningen til 75 kr. Det er muligt at medbringe eget USB dog skal det være nyt i indpakning ved ankomst.

En 3D/4D scanning til 40 min indeholder ligeledes en jordemoderkonsultation, hvor du kan få gode råd og spørge om løst og fast. Der kan være mulighed for at få tilskud hos Sygeforsikring Danmark såfremt du er medlem.

Læs mere om betingelserne for tilskud her


3D/4D scanning

De bedste billeder får du i graviditetsuge 25+0-31+0, her er mængden af fostervand størst og det er netop fostervandet der er med til at skabe gode skarpe billeder.

OBS: Har du moderkagen på forvæggen kan du med fordel booke tid mellem uge 25+0-27+0


Bestil tid til scanning