Kontakt os

I møder os i klinikken


Certificerede jordemødre i alle specialer

VORES TEAM

Hos Esbjerg scanningsklinik er alle ansatte uddannede og certificerede i deres specialer. Det er jeres tryghed for at være i trygge og kompetente hænder.
Medejer – Jordemoder og Sonograf

Camilla Sloth


Jeg har studeret på Jordemoderskolen i København og er uddannet fra jordemoderskolen i Esbjerg. Jeg har siden 2013 været ansat på Sydvestjysk sygehus. For at supplere og styrke mine faglige kompetencer, laver jeg desuden ultralydsscanninger på et større sygehus i Norge. Derudover har jeg en kandidat i Folkesundhedsvidenskab, som jeg aktuelt drager stor erfaring af i mit arbejde med kvalitet og forbedringer på Sydvestjysk sygehus.

Jeg er certificeret i følgende:

Privat er jeg gift med Jesper, vi bor i Hjerting med vores tre børn. Romeo på 13 år, Ella på 6 år & Lily på 3 år.
Medejer – Jordemoder og Sonograf

Line Biltoft


Jeg er uddannet fra jordemoderuddannelsen i Esbjerg i 2011 og har siden da været ansat på Sydvestjysk Sygehus.

Jeg er certificeret i følgende:

Privat bor jeg i Hjerting og er gift med Anders. Sammen har vi Kaya på 6 år og Otto på 4 år.
Konsulent – Jordemoder og Sonograf

Beinta Gaard


Jeg elsker at udvikle mig, både fagligt som personligt. Derfor holder jeg mig, som jordemoder og sonograf, opdateret på nyeste faglige viden, for at give gravide og deres familier en god oplevelse i klinikken, hvor tryghed og faglighed går hånd i hånd. Jeg vægter at vores kunder oplever, at flere års erfaring fra fødegangen, kombineret med uddannelse i ultralyd, giver mig en bred omfavnelse, samt forståelse af graviditet, fødsel og familiedannelse som helhed. Mit omdrejningspunkt ved jeres besøg, er derfor: En god oplevelse – for hele familien.

PLANLÆGGER DU ET BESØG I KLINIKKEN

Vores kalender giver dig et nemt og hurtigt overblik over ledige tider, hvad enten det er Ultralyd eller Akupunktur. Vores åbningstider varierer for at tilgodese alle behov.